Wat is W.E.T.?

De naam van het evenement omschrijft al groot deel van de activiteiten namelijk watersport en plezier maken voor jong tot oud, van bezoeker tot internationale topsporter. Het evenement zal in het teken staan van de internationale Lowlands tour Wakeboarden maar daarnaast zullen tal van activiteiten georganiseerd worden waarbij watersport en plezier maken de verbindende factor is.

Na de voorbereidingen in de dagen voorafgaand zal op zaterdag de wakeboard wedstrijddag zijn waarbij de internationale pro wakeboarders individueel hun beste stunts laten zien aan het grote publiek. Daarnaast zal er breed worden ingezet op allerlei water activiteiten, waarbij de dag zeer geschikt is voor iedereen die een passie voelt voor water, boten en extreme sporten. Het doel is om watersport te verbinden en een breed publiek de Braakman met al haar unieke faciliteiten te profileren. De dag zal worden afgesloten met een feest waarbij beleving, entertainment, food & drinks de belangrijke succesfactoren zijn.

Het belooft een dag te worden vol spektakel, beleving en plezier op het water! Toegang is gratis.

De organisatie

Een non-profit organisatie die als doel heeft: het initiëren, coördineren, organiseren en promoten van een nieuw en vooruitstrevend evenement in de Gemeente Terneuzen. De combinatie van vijf verschillende karakters, vaardigheden en ambities maakt W.E.T. professioneel, kwaliteitsgericht, creatief en origineel. De afgelopen jaren zijn we op verschillende manieren bezig geweest met onze passie. Inmiddels hebben we samen veel contacten opgebouwd met internationale topsporters en andere belanghebbenden in de evenementenbranche. Gecombineerd met ons enthousiasme en een onvoorwaardelijke inzet gaan we een evenement neerzetten dat voldoet aan de hoogste kwaliteit.

Heeft u vragen? alfred@wakeeventterneuzen.nl

 

De wedstrijd

Gedurende de twee dagen zal er wedstrijd gevaren worden over een parcours van 400 meter. De deelnemers worden bij punt 1 opgehaald en gaan met een constante snelheid van 30km/uur naar punt 2, dit is het eerste deel van de ‘run’. Vervolgens wordt er gekeerd en volgt run 2. Na de voorrondes zal er eind van de middag een spectaculaire finale plaatsvinden

Wil jij meer informatie over het programma, de activiteiten en de locatie?

Klik dan hier.

Timetable

Time table (concept)
9:00 – 9:30 Registration
9:35 – 9:45 Riders Briefing
10:00 – 16:00 Competition
16:00 – 18:00 Finals
19:00 – 19:30 Price giving
19:30 – 0:00 Food, drinks & music

Verblijf

Het evenement vindt plaats op een recreatieterrein waar een grote camping aan vast zit. Een eigen tent, camper of een huisje huren. Alles is mogelijk.

Marina Beach Website: Klik hier

Telefonisch: 0900-9677

Let op: Geeft de website aan dat het volgeboekt is, neem dan telefonisch contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.