Sponsors

Om de tweede editie een succes te maken zijn we afhankelijk van financieringen uit Gemeentelijke subsidie en sponsoring vanuit het regionale bedrijfsleven.

Wat wordt er van u als sponsor verwacht? Wij vragen u om ondersteuning van onze initiatieven. Meer concreet vragen wij u een bijdrage te leveren in financiële en/of in materiële zin. Onder het motto “voor wat hoort wat” hebben wij dit sponsorbeleid vastgesteld waarin staat beschreven wat de sponsormogelijkheden zijn en wat de sponsors hiervoor van ons kunnen verwachten.Voordelen voor u als sponsor

Uiteraard zijn er voordelen voor u of uw bedrijf als u sponsor van W.E.T. wordt. Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw organisatie uit te lichten. Dit alles kunt u terugvinden bij de sponsorpakketten.

Graag lichten we een aantal mogelijkheden verder toe

Arrangementen

Voor W.E.T bestaan verschillende sponsormogelijkheden. De pakketten variëren van het hoofdsponsorschap tot platinum, gold, silver en bronze. Zo kunt u een exclusief arrangement boeken, maar ook starten vanaf een algemeen basispakket. Alle pakketten kunnen naar eigen wens en in overleg worden uitgebreid.

Klik hier om het sponsorplan te downloaden.

Meevaren op een speedboot (2 personen)

Hoe gaaf is het om samen met uw familie of een zakenpartner op het water te proosten? Even spanning zoeken met de snelheden van een speedboot of gewoon lekker dobberen? U bepaalt.

Les achter de boot

Uw kinderen voor het eerst kennis laten maken met deze sport? Een kennismaking les waterskiën, wakeboarden of golfsurfen.